keskiviikko 22. helmikuuta 2012

RATATOUILLE

Tämä on yksi kasvisruokasuosikkini, kuten vähän samankaltainen italialaisversio caponata. Melkein parempaa vielä seuraavana päivänä lämmitettynä :-)
4 tomaattia
1 iso sipuli
punainen, keltainen ja vihreä paprika
kesäkurpitsaa
munakoisoa
2 valkosipulinkynttä
suolaa
mustaa pippuria
hiukan oliiviöljyä
rosmariinia
kuivattua timjamia
ripaus chiliä

Pese vihannekset, halkaise paprikat ja poista niiden sisältä siemenkodat. Kuori sipuli ja kuutioi se. Pilko kaikki vihannekset reilun kokoisiksi paloiksi, raasta valkosipulit.
Kuullota sipuli ja valkosipuli oliiviöljyssä keskilämmöllä paistinpannulla kunnes se on läpinäkyvää. Laita kaikki loput ainekset uunivuokaan, peitä foliolla hauduta 180 asteisessa uunissa tunnin verran. Tarkista ruoan maku ja lisää suolaa ja pippuria oman makusi mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti