sunnuntai 27. helmikuuta 2011

GLUTEENITTOMAT LOHIBURGERIT

Lohipihvit:

400 g lohifilettä
1 muna
1 pieni sipuli
1 rkl pieniä kapriksia
1 rkl dijon-sinappia
1 tl suolaa
hiukan mustapippuria

Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja jauha suht karkeaksi seokseksi. Paista kuumalla pannulla ilman rasvaa pihveiksi.

Jogurttikastike: 
2 dl maustamatonta jugurttia
reilu pala kurkkua 
1 raastettu valkosipulin kynsi
ripaus suolaa ja  mustapippuria, 
0,5 tl hunajaa tai ripaus sokeria 
silputtua tuoretta korianteria 

Tee ensin kurkkukastike:
Raasta kurkku karkealla raastinterällä ja valuta liika neste siivilän läpi. Sekoita jugurtti, kurkkuraaste, valkosipuliraaste ja mausteet keskenään. Tarkista maku. Anna makujen tasaantua jääkaapissa puolisen tuntia. Itse käytän tavallista maustamatonta jugurttia, koska on raikkaamman makuista eikä siinä ole niin paljon rasvaa. 

Lisäksi:
Valmiita hampurilaissämpylöitä tai itseleivottuja sämpylöitä
salaattia
tomaattiviipaleita
Pari viipaletta voimakasta juustoa (esim. Finlandia, Emmental, Alppi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti