lauantai 19. helmikuuta 2011

GLUTEENITON PIZZA TRI COLORI

Pohja:
2,5 dl vettä
1 tl psylliumia
3,5 dl gluteenittomia jauhoja (Schär Mix B on hyvä jauhoseos)
1/2 pss kuivahiivaa
hiukan suolaa

pestoa
Aurinkokuivattuja tomaatteja
tuoretta mozzarellaa
ilmakuivattua kinkkua
juustoraastetta (mozzarella)
rucolaa tai jotain muuta vihreää salaattia


Sekoita reilusti kädenlämpöiseen veteen psyllium ja anna turvota muutama minuutti. Lisää suola ja jauhot vähitellen ja sekoita kunnolla puulastalla, kunnes taikina on sileää. Kauli taikina ohueksi leivinpaperin päällä. Levitä pesto pohjalle ja sen päälle viipaloitu mozzarella, aurinkokuivatut tomaatit ja ilmakuivattu kinkku. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista pizzaa 225 asteessa noin 15 minuuttia. Laita lämpimän pizzan päälle kasa rucolaa pizzan päälle ja rouhi hiukan mustapippuria.
Täytteet on melko rasvaisia ja tuore salaatti pizzan päällä "raikastaa" kokonaisuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti