Sopii alkuruoaksi vihreän salaatin kanssa, paahdetun saaristolaisleivän kera (mulle luonnollisesti gluteenittoman tattarihapanleivän kera :-) tai sitten uuniperunan täytteeksi. On kyllä niiiin hyvää, että menee lusikalla ihan suoraan sellaisenaankin. Oon tehnyt tätä myös vieraille cocktailpalojen täytteeksi esim. rieskan sisälle tai pienten ruisnappien päällä.
150 g kylmäsavulohta
100 g maustamatonta tuorejuustoa 13%
1 pieni suolakurkku
1 tl sitruunamehua
tuoretta silputtua tilliä
tuoretta ruohosipulia
ripaus suolaa ja mustapippuria
0,5 tl piparjuuritahnaa
Pilko kylmäsavulohi ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, notkista tuorejuusto kulhossa ja lisää kaikki ainekset. Sekoita. Anna makujen tasaantua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti