keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

PERUNA-TONNIKALASALAATTI

Annoksesta tulee 2:lle reilu annos ja 4:lle iltapalaversio

4 keitettyä perunaa
2 keitettyä kananmunaa
1 prk tonnikalapaloja vedessä
2-3 tomaattia
puolikas kurkku
kevätsipulia silputtuna
kapriksia (voi korvata oliiveilla, jos noista ei välitä)

kastike:
1 rkl   karkeaa Dijon-sinappia
0,5 dl öljyä
1,rkl   valkoviinietikkaa
suolaa
pippuria
(hunajaa)

Tee kastike sekoittamalla kaikki ainekset.
Kuutioi perunat, pilko tomaatit ja kurkut sekä lohko kananmuna 4 osaan. Sekoita muut ainekset kastikkeen kanssa paitsi kananmuna. Koristele kananmunalohkoilla ja tuoreilla yrteillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti