tiistai 22. helmikuuta 2011

KOTIINPALUUKASTIKE JAUHELIHASTA

Perinteeksi on jo melkein muodostunut, että kun pidemmästä reissusta kotiutuu, niin tämä kastike on lähes aina ensimmäinen kotiinpaluuruoka. Sitä suunnittelee jo päivää paria ennen kotiutumista :)
Aina maistuu yhtä hyvältä!

400 g paistijauhelihaa
1 sipuli
2 dl paseerattua tomaattia
1 dl vettä
2 pientä suolakurkkua
2 rkl sulatejuustoa tai kermaa
1 valkosipulin kynsi
1 tl sokeria
kuivattua oreganoa
mustapippuria
Suolaa tarvittaessa

Pilko sipulit ja ruskista ne jauhelihan kanssa. Lisää paseerattu tomaatti,vesi ja mausteet. Älä lisää tässä vaiheessa vielä suolaa! Anna hautua keskilämmöllä 15 minuuttia ja lisää sitten sulatejuusto ja pilkotut suolakurkut. Anna hautua vielä 5 minuuttia ja tarkista tämän jälkeen maku.
Tarjoa keitetyn pastan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti